Meteen naar de inhoud
Home » Waarom Ka traint

Waarom Ka traint

Het is mijn missie het werk, of zelfs het leven, van anderen leuker of makkelijker te maken. En dat doe ik door het geven van trainingen.

Mijn meerwaarde is dat ik deelnemers snel op hun gemak weet te stellen. Door het inzetten van mijn eigen kwetsbaarheid en met behulp van humor maak ik serieuze zaken lichter. Er ontstaat al snel een sfeer van openheid en vertrouwen. Ik geef energie en geborgenheid, waardoor deelnemers naar zichzelf willen en kunnen kijken. Met behulp van metaforen geef ik deelnemers een ander perspectief. Vergelijkingen die helderheid en stof tot nadenken geven.

Mijn werkervaring loopt via Van der Valk, Hotelschool Den Haag tot Landal GreenParks. Gastvrijheid, Hostmanship (zie onderstaande video), klantgerichtheid, hoe je het ook noemt, kenmerkt altijd mijn werkwijze. Omdat mijn weg naar geluk altijd loopt via het geluk van anderen.

Bekijk hier mijn video van Landal Greenparks:

Plezier
Het is mijn missie het werk, of zelfs het leven, van anderen leuker of makkelijker te maken. En ik wil doen waar ik zelf het meest plezier aan beleef. Ik denk dat dat voor iedereen geldt en ook voor iedereen is weggelegd.

Verbinding
Vanuit gelijkwaardigheid kan je je praktisch met iedereen verbinden. En humor is daarvoor een universeel middel. Die verbondenheid is een menselijke behoefte. Die gun ik mezelf en die gun ik anderen.

Ontwikkeling
Door te groeien en te ontwikkelen kan je eigenwaarde creëren. Ook hier is mijn overtuiging dat dat voor elk mens geldt. En eigenwaarde is het meest waardevolle wat er is. Om te kunnen zeggen: Ik ben OK.